Nie wiadomo, czy jest to desperacki krok odratowania honoru DIME przez T-Mill'a, czy jest to pożegnalne "nara, trzymcie i odczepcie się", ale sprawa jest faktem - Dime Mixtape vol.2: The Election wypłynęła do sieci. Mix podzielony jest na dwanaście części + cztery filmiki bonusowe, jest gotów do pobrania dla szczęśliwców, którzy dopchają się do kolejki na megaupload...
Jeśli ściągasz mixa z naszego forum, poświęć też te kilkanaście minut, by wrzucić ściągniety klip na sendspace lub inny tego typu serwer - ściąganie z megaupload dla niektórych to katorga.
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
linki ujawnią się Wam, kiedy odpowiecie w tym temacie.
boooze zaraz walne w klawke z wrażenia..... mój D.I.M.E. ale jestem podjarany to już koniec.... zasysam i mam cała noc z głowy... holllllllllaaaaa ziomy xD
_________________ ...D.I.M.E. ALL DaY...*
*ciągle żywi <!!!!>
Jak to zobaczyłem to aż mnie scieło:D:D:D Dime ile ja juz na to czekalem...
Mam nadzieje ze mix bedzie konkretny:)
Jak ktos pobierze juz którekolwiek klipy to moze wrzucic je na jakas inna stronke np. yousendit rapidshare lub cos takiego... Z megauploadu to nie wiem kiedy to pociagne stojac pol roku w kolejkach...Z gory dzieki!
Peace!
One Love!
_________________ "Only God Can Judge Me"
Tupac Amaru Shakur R.I.P.
Ostatnio zmieniony przez wolak 2007-06-12, 00:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-06-12, 08:56 Re: Dime 2: The Election
Londer napisał/a:
Nie wiadomo, czy jest to desperacki krok odratowania honoru DIME przez T-Mill'a, czy jest to pożegnalne "nara, trzymcie i odczepcie się", ale sprawa jest faktem - Dime Mixtape vol.2: The Election wypłynęła do sieci. Mix podzielony jest na dwanaście części + cztery filmiki bonusowe, jest gotów do pobrania dla szczęśliwców, którzy dopchają się do kolejki na megaupload...
Jeśli ściągasz mixa z naszego forum, poświęć też te kilkanaście minut, by wrzucić ściągniety klip na sendspace lub inny tego typu serwer - ściąganie z megaupload dla niektórych to katorga.
--- phpBB : The Protected Message is not copied in this quote ---
linki ujawnią się Wam, kiedy odpowiecie w tym temacie.